skip to Main Content
+36 20 991 7272 revierik@gmail.com

Az egyéni találkozások folyamán lehetőségünk van feltárni nehézségeit, problémáit. Az út során megkeressük a lehetséges megoldásokat is.

Tanácsaimmal igyekszem segíteni a lelki egészsége megteremtését és megőrzését, miközben pozitív tulajdonságaira és személyes erősségeire fókuszálva közelítünk az esetleges gondok megoldásához.   

A találkozások során bizonyos készségei fejlesztésével, illetve magának a segítő beszélgetés erejének kiaknázásával indíthatjuk el a kívánt változást.

Igyekszem, hogy szakmai ismereteim alkalmazásával, tapasztalataim átadásával egy-egy beszélgetés során megtaláljuk az ideális utat a különböző lelki, életvezetési vagy éppen társadalmi beilleszkedési nehézségekre.

Mivel egyéni módon reagálunk helyzetekre, másképp dolgozzuk fel a kapott információkat, van akinél egy-két alkalom után is látványos az előrelépés, másoknál több találkozásra is szükséges lehet, hogy elinduljon a változás. Otthoni feladatokra is számíthat tőlem, saját maga érdekében. Ezek a feladatok, akárcsak a tanácsadás, teljesen egyénre szabottak, figyelembe véve személyisége, problémái, akadályai típusát.

Rólam mondták

„Erik nagyon sokat segített nekem. Olyan problémákat tártunk fel és oldottunk meg,  amelyek - a tanácsadás nélkül - még mindig megnehezítenék az életem. Az találkozások után lépésről lépésre láttam rá magamra és a lehetőségeimre is. Végre én irányítom az életem. Köszönöm!”

Krisztina (42)
Back To Top