skip to Main Content
+36 20 991 7272 revierik@gmail.com

Révi Erik vagyok. Angol–kommunikáció szakon végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, illetve a Veszprémi Egyetemen.

Az egyetem elvégzése után angol üzleti kommunikációt tanítottam cégeknél. A tanítás mellett folyamatosan stratégiai, illetve kommunikációs tanácsokat is adtam cégvezetőknek, illetve magánembereknek egyaránt. Egy idő után felfigyeltem arra, hogy személyes véleményemet, tanácsaimat is egyre többször kérik, hatékony segítséget tudok nyújtani, kommunikációs, illetve életvezetési kérdésekben is.

Több évet hallgattam kommunikációs szakismereteket, szociálpszichológiát, pszichológiát.

Folyamatosan képzem magam önismereti technikák terén, hogy minél teljesebb körű, hatékony segítséget nyújthassak a hozzám fordulóknak. Legutóbb a Budapesti Gazdasági Egyetem munkahelyi mentálhigiénés szakember képzését végeztem el. Az eltelt évtizedben nemcsak belföldről, de külföldről is sokan fordultak hozzám segítségért, támogatásért olyanok, akik változást vártak az életükben, akadállyal küzdöttek vagy válaszút előtt álltak.

Szakirányú diplomával rendelkező kommunikációs és munkahelyi mentálhigiénés szakemberként,  gyakorlott életvezetési tanácsadóként tudok Önnek segíteni abban, hogy rálásson problémáira, és a folyamat végére felismerhesse a megoldásokat is.

Back To Top