skip to Main Content
+36 20 991 7272 revierik@gmail.com

Révi Erik vagyok. Angolkommunikáció szakon szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetemen, illetve a Veszprémi Egyetemen. Legutóbb a Budapesti Gazdasági Egyetem munkahelyi mentálhigiénés szakember képzését végeztem el.

Karrierem kezdetén angol üzleti kommunikációt tanítottam cégeknél. A tanítás mellett folyamatosan stratégiai, illetve kommunikációs tanácsokat is adotam cégvezetőknek és magánembereknek egyaránt.

Egy idő után felfigyeltem arra, hogy személyes véleményemet, tanácsaimat is egyre többször kérik, hatékony segítséget tudok nyújtani életvezetési kérdésekben és a magánéleti kommunikációban is.

Ez után több évet hallgattam kommunikációs szakismereteket, szociálpszichológiát, pszichológiát. Folyamatosan képzem magam önismereti technikák terén is, hogy minél teljesebb körű, hatékony segítséget nyújthassak a hozzám fordulóknak.

Az eltelt évtizedben bel- és külföldről egyaránt sokan fordultak hozzám segítségért, támogatásért olyanok, akik változást vártak az életükben, akadállyal küzdöttek vagy válaszút előtt álltak.

Hatékony támogatást tudok nyújtani azzal, hogy olyan belső folyamatok elindítását és irányítását segíthetem, amelyek végére Ön ráláthat problémáira és felismerheti azok megoldásait is. Erre garanciát nemcsak szakirányú kommunikációs és munkahelyi mentálhigiénés szakemberi diplomáim jelentenek, de évtizedes gyakorlatom is.

Back To Top